Familiebedrijf sinds 1928

Reeds 95 jaar ervaring

Uitgebreid machinepark

We denken met je mee

Sinds 1928 zijn wij een familiebedrijf dat zich specialiseert in het vervaardigen van gereedschapsstelen, ronde stokken, handgrepen, leuningen en freeswerk van aanverwante artikelen. Het vakmanschap werd doorgegeven over de verschillende generaties heen en evolueerde van handwerk tot volautomatisch vervaardigen en afwerken op CNC gestuurde machines. Hierdoor zijn wij een flexibele onderneming die verder openstaat voor vernieuwing en voorstellen van klant en leverancier, rekening houdend met onze omgeving en natuur.

Stelen Houtdraaierij Desmet

Reeds 95 jaar ervaring

Ons team bestaat uit een diverse groep van een zevental medewerkers die samen zorgen voor een heel aangename werksfeer waarin alles gedaan wordt om kwalitatief werk te leveren.

Houtdraaierij Desmet Atelier

Uitgebreid machinepark

Gezien de leeftijd van ons bedrijf is ons machinepark door de jaren heen sterk geëvolueerd. Waar Leon Desmet de zaak startte met één handdraaibank, wordt er momenteel met volautomatische machines gewerkt waardoor draaien, frezen, schuren en boren volledig geoptimaliseerd werd.

Team

We denken met je mee

Onze klanten bevinden zich in veel verschillende sectoren. Daar waar de leuningen en handgrepen naar interieurbedrijven, aannemers, trappenmakerijen…gaan, worden andere artikelen verdeeld onder groothandels, fabrikanten van kwalitatieve gereedschappen, touwslagerijen, scheepvaart gelinkte ondernemingen,….